Oven Grill blog

Jöhetnek a húsok

Eljött végre az az idő, amikor a sütnivalóról beszélhetünk.:)

Megvan, milyen tűzön süssünk, előkészítettük az eszközöket, jöhetnek a szebbnél szebb húsok és zöldségek.

Természetesen ezzel a témával több cikkben is fogunk foglalkozni, hiszen rengeteg féle hús és zöldség van, amiket ráadásul különböző módon tudunk elkészíteni, de kezdjük az alapokkal.

Tovább

 

Kerti grillező építés: épített grillező faszénnel

Elég lassan jön el az éven a várva várt tavasz. Már két négynapos ünnepen is túl vagyunk, de egyik hosszú hétvégénken sem volt eddig igazi szabadban sütögetős idő. A jó hír viszont, hogy ezen a hétvégén már 22 fokra, sok napsütésre és kevés csapadékra számíthatunk. A gyors időjárás jelentés után pedig nézzük hol is hagytuk abba a grillezés előkészületeiről szóló kis cikksorozatunkat.

Tovább

 

Grillezés faszénnel

Múlt heti bevezető cikkünkben írtunk arról, milyen témákkal szeretnénk foglalkozni blogunkon. A kiinduló szempont az, hogy segítsünk az érdeklődőknek egy pár tanáccsal, hogyan tehetik egyszerűbbé a kerti grillezést, bográcsozást, párolást. Hogyan álljanak neki egy-egy étel elkészítéséhez, tippekkel-tanácsokkal látjuk el olvasóinkat mi az, amit elkészíthet grilljeinken.

Tovább

 

Nap, mint nap találkozunk olyan vásárlókkal, akik tanácsokat kérnek tőlünk azzal kapcsolatban, hogyan készíthetik el a legjobb fogásokat grilljeinken. Milyen fortélyok vannak, hogy a legegyszerűbb, hogyan álljanak neki az egésznek. Természetesen Mi szívesen segítünk, sőt örülünk annak, hogy az embereket érdekli a téma és egyre többen döntenek úgy, hogy otthon családi és baráti...

Tovább

 
+36 30 551 7006

Owen Grill blog - Grillezés faszénnel

+36 30 551 7006