3534,  Miskolc Muhi  út  1

36-30/551-70-06

ovengrill1@gmail.com

jöhetnek a húsok

grillezés faszénnel

ápr

18

tovább

Eljött végre az az idő, amikor a sütnivalóról beszélhetünk.:)

Megvan, milyen tűzön süssünk, előkészítettük az eszközöket, jöhetnek a szebbnél szebb húsok és zöldségek.

Természetesen ezzel a témával több cikkben is fogunk foglalkozni, hiszen rengeteg féle hús és zöldség van, amiket ráadásul különböző módon tudunk elkészíteni, de kezdjük az alapokkal.

ápr

04

tovább

Elég lassan jön el az éven a várva várt tavasz. Már két négynapos ünnepen is túl vagyunk, de egyik hosszú hétvégénken sem volt eddig igazi szabadban sütögetős idő. A jó hír viszont, hogy ezen a hétvégén már 22 fokra, sok napsütésre és kevés csapadékra számíthatunk. A gyors időjárás jelentés után pedig nézzük hol is hagytuk abba a grillezés előkészületeiről szóló kis cikksorozatunkat .

A grillezés Előkészületei I.

elindult a blogunk

Már

21

tovább

Múlt heti bevezető cikkünkben írtunk arról, milyen témákkal szeretnénk foglalkozni blogunkon. A kiinduló szempont az, hogy segítsünk az érdeklődőknek egy pár tanáccsal, hogyan tehetik egyszerűbbé a kerti grillezést, bográcsozást, párolást. Hogyan álljanak neki egy-egy étel elkészítéséhez, tippekkel-tanácsokkal látjuk el olvasóinkat mi az, amit elkészíthet grilljeinken.

Már

16

tovább

Nap, mint nap találkozunk olyan vásárlókkal, akik tanácsokat kérnek tőlünk azzal kapcsolatban, hogyan készíthetik el a legjobb fogásokat grilljeinken. Milyen fortélyok vannak, hogy a legegyszerűbb, hogyan álljanak neki az egésznek. Természetesen Mi szívesen segítünk, sőt örülünk annak, hogy az embereket érdekli a téma és egyre többen döntenek úgy, hogy otthon családi és baráti  ...

összes bejegyzés

Minden jog fenntartva: Szabó Miklós, Miskolc

 Az oldalt készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu