3534,  Miskolc Muhi  út  1

36-30/551-70-06

ovengrill1@gmail.com

elindult a blogunk

Nap, mint nap találkozunk olyan vásárlókkal, akik tanácsokat kérnek tőlünk azzal kapcsolatban, hogyan készíthetik el a legjobb fogásokat grilljeinken. Milyen fortélyok vannak, hogy a legegyszerűbb, hogyan álljanak neki az egésznek.

 

Természetesen Mi szívesen segítünk, sőt örülünk annak, hogy az embereket érdekli a téma és egyre többen döntenek úgy, hogy otthon családi és baráti társaságban grilleznek, főznek. Hiszen amellett, hogy a kerti parti sütögetés lehet egy jó program, egy buli, vagy csak egy kellemesen együtt eltöltött vidám este, ne feledkezzünk meg arról, hogy közben remek ínycsiklandó ételeket készíthetünk.

 

Mivel, minden vásárlónkkal nem tudunk személyesen találkozni, ezért gondoltuk, hogy az oldalainkat látogató emberek számára folyamatos kis cikkekkel próbálunk egy kis segítséget nyújtani, esetleg ötletet adni, mit hogyan érdemes elkészíteni.

 

Nem szeretnénk mesterszakácsot faragni senkiből, hiszen Mi sem vagyunk azok :), továbbá tudjuk, hogy egy ételt több féleképpen lehet fűszerezni és elkészíteni, mindent pedig nem lehet leírni. Csupán egy kis kiindulópontot szeretnénk adni azoknak, akik szívesen töltik az idejüket grilljeinek készített finomságok elkészítésével.

 

Mivel az általunk kínált termékeken több féle módon is elkészíthetjük ételeinket, például főzhetünk bográcsban, párolhatunk különféle húsokat és zöldségeket, süthetünk nyárson (húsokat, zöldségeket, szalonnát, sajtokat) és természetesen ott van még a hagyományos grillezés is, éppen ezért úgy gondoljuk, hogy egy darabig nem fogunk kifogyni a témából.

 

Jövő heti cikkünkben kezdésnek a grillezés előkészületeiről fogunk sort ejteni, tartsanak velünk.

összes bejegyzés

Minden jog fenntartva: Szabó Miklós, Miskolc

 Az oldalt készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu